پیشینه و مبانی نظری نسبت های مالی و پیش بینی بحران کسب و کار - فروشگاه خدمات دانش آموزی تا دانشجویی محصل

پیشینه و مبانی نظری نسبت های مالی و پیش بینی بحران کسب و کار

تضمین بازگشت وجه
پشتیبانی سریع
دسترسی دائمی به فایل
+ یک فایل هدیه

29000 تومان

پیشینه و مبانی نظری نسبت های مالی و پیش بینی بحران کسب و کار

 

جزئیات:

توضیحات: فصل دوم پژوهش کارشناسی ارشد و دکترا (پیشینه و مبانی نظری پژوهش)

همراه با منبع نویسی درون متنی به شیوه APA جهت استفاده فصل دو پایان نامه

توضیحات نظری کامل در مورد متغیر

پیشینه داخلی و خارجی در مورد متغیر مربوطه و متغیرهای مشابه

رفرنس نویسی و پاورقی دقیق و مناسب

منبع : انگلیسی و فارسی دارد (به شیوه APA)


فهرستـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

2ـ1ـ مقدمه 9

2ـ2ـ سیستم حسابداری در ایران 11

2ـ3ـ بازار سرمایه نوپای ایران 11

2ـ4ـ نسبت های مالی 12

الف) نسبت های نقدینگی 13

ب) نسبت های فعالیت(کارایی) 13

ج) نسبت های اهرمی(بافت مالی) 14

د) نسبت های سودآوری 14

2ـ5ـ شاخص های مالی ارزیابی عملکرد شرکت 16

2ـ5ـ1ـ روش هایی که در آنها از اطلاعات حسابداری برای ارزیابی عملکرد استفاده می شود 17

2ـ5ـ2ـ روش هایی که ترکیبی از اطلا عات حسابداری و بازار را برای ارزیابی عملکرد و... 17

2ـ5ـ3ـ نسبت هایی که با استفاده از داده های مدیریت مالی مورد استفاده قرار می گیرند و... 18

2ـ5ـ4ـ نسبت هایی که علی رغم استفاده از اطلاعات حسابداری ، معیارهای اقتصادی و... 19

2ـ6ـ صورت های مالی و نسبت های مالی 19

2ـ6ـ1ـ تجزیه و تحلیل صورتهای مالی 20

2ـ7ـ عوامل موثر بر گزارشگری مالی به موقع 21

الف: اندازه شرکت 22

ب) نسبت بدهی به حقوق صاحبان سهام 23

ج) سودآوری 23

د) نوع اظهار نظر حسابرسی 24

2ـ8ـ حسابرسی در گزارشگری مالی به هنگام 24

2ـ9ـ زنجیره تامین گزارشگری مالی 25

2ـ10ـ کیفیت گزارشگری مالی 26

2ـ11ـ هدف حسابداری و گزارشگری مالی 27

2ـ11ـ1ـ گزارشهای مالی تعهدی 27

2ـ12ـ گزارش حسابرسی 28

2ـ13ـ كیفیت گزارشگری مالی و كارایی سرمایه گذاری 29

2ـ14ـ کیفیت اطلاعات مالی 31

2ـ15ـ الگو 31

2ـ15ـ1ـ ویژگیهای یك الگوی خوب 32

2ـ16ـ ماشین بردار پشتیبان 32

2ـ17ـ بحران 35

2ـ17ـ1ـ مدیریت بحران 35

2ـ18ـ تداوم کسب و کار و مدیریت بحران 36

2ـ18ـ1ـ آنالیز وابستگی کسب و کار 37

2ـ18ـ2ـ ارزیابی مخاطرات کسب و کار 37

2ـ18ـ3ـ طراحی و تدوین استراتژی های تداوم 38

2ـ18ـ4ـ پیاده سازی طرح های تداوم 38

2ـ18ـ5ـ آزمایش، آموزش و نگهداری 39

2ـ19ـ پیاده سازی سیستم مدیریت تداوم کسب و کار 39

2ـ20ـ بحران مالی در سطح شركت 41

2ـ21ـ انواع بحران های مالی 42

2ـ22ـ تاثیرات عمومی بحران مالی 43

2ـ22ـ1ـ تاثیر بر موسسات مالی 43

2ـ23ـ بحران نقدینگی 44

2ـ24ـ پیشینه 45

تحقیقات داخلی 45

تحقیقات خارجی 48

 

2ـ1ـ مقدمه

بیور معتقد است «پیش بینی بدون اخذ تصمیم امکان پذیر  است ولی کوچکترین تصمیم گیری را نمی توان بدون پیش بینی انجام داد». تصمیم گیری از اجزای جدایی ناپذیر مدیریت به شمار می رود. در واقع تصمیم گیری انتخاب یک راه حل از میان راه حل های مختلف می باشد و مدیر همواره مواجه با مواردی است که اخذ تصمیم را از او طلب می کند، از آنجایی که هدف از تهیه و ارائه اطلاعات حسابداری مالی فراهم ساختن مبنای تصمیم گیری اقتصادی است و هر نوع تصمیم گیری مستلزم کسب اطلاعات، پردازش و تجزیه و تحلیل اطلاعات و استنتاج منطقی و مناسب از اطلاعات است. وجود الگوهایی برای پیش بینی وضعیت مالی شرکت ها در محیط فعالیت تجاری شرکت ها می توانند برای تصمیم گیری مناسب بسیار حائز اهمیت باشد. الگوهای پیش بینی بحران مالی و بحران کسب و کار  یکی از ابزارهای برآورد وضع آینده شرکت هاست و می تواند نشانه ای برای ورشکستگی شرکت ها باشد(لی و سان، 2009).  با شدت گرفتن رقابت در عرصه های مختلف از جمله حسابرسی، مؤسسه های حسابرسی به دنبال بكارگیری راهكارهایی برای افزایش كارایی خود هستند كه برای رسیدن به این هدف باید عوامل تأثیرگذار بر افزایش كارایی را شناسایی و در جهت رفع یا تقلیل بازدارنده های آن تلاش كنند برای تحقق این موضوع حسابرس نیاز به ابزاری دارد تا وی را از وجود احتمال خطر و تحریف آگاه سازد، یكی از این ابزارها استفاده از نسبت های مالی است(گاگنیس و همکاران، 2007).

بحران مالی و نهایتاً ورشکستگی که منجر به بحران کسب و کار می شود می تواند زیان های هنگفتی را برای سهامداران، سرمایه گذاران بالقوه، اعتباردهندگان، مدیران، کارکنان، عرضه کنندگان مواد اولیه و مشتریان در پی داشته باشد. یکی از عوامل اصلی بحران مالی و نهایتاً ورشکستگی شرکت ها عدم وجود کنترل توسط مدعیان مختلف می باشد. مدعیان شرکت ها شامل سهامداران، اعتباردهندگان، مدیران و کارگران، عرضه کنندگان و ... می باشند و مدیریت باید کنترل طولانی بر روی شرکت را که رضایت سهامداران و سایر مدعیان را برآورده سازد، مورد توجه قرار دهد. سهامداران شرکت ممکن است با انجام اعمالی ، کنترل در شرکت را از بین ببرند. آنها می توانند از انواع عملیات تخریبی نظیر عرضه سهام خود در بازار یا استفاده از حق رای بر علیه مدیریت استفاده نمایند. چنانچه با انجام این عملیات قیمت سهام کاهش یابد و شرکت از نظر قدرت مالی با مخاطره مواجه شود کنترل از دست رفته تلقی می شود(هو و همکاران، 2007).

یکی از اقداماتی که اکثر پژوهشگران و اساتید حرفه حسابداری و مالی می نمایند استخراج نسبت های مالی از صورت های مالی می باشد به عبارتی، نسبت های مالی یکی از ابزارهای تجزیه و تحلیل مسائل مالی هستند که محققان توانسته اند از طریق ترکیب این نسبت ها مدل های چند متغیره برای پیش بینی بحران های مالی ارائه دهند به طوری که با توجه به مشکل بودن پیش بینی و اهمیت تصمیم گیری، یکی از موفقیت آمیزترین محصولات آکادمیک و ابزارهای تصمیم گیری در عمل می باشند(شریعت پناهی، سهرابی عراقی، 1386). نامناسب شدن نسبت های مالی شرکت با توجه به صورت های مالی می تواند با از دست رفتن کنترل توسط سهامداران ناراضی تحقق یاید و نهایتاً شرکت را به طرف بحران کسب و کار و ورشکستگی شرکت سوق دهد. مطالعه حاضر در پی آن است که بحران کسب و کار شرکت را با توجه به انتخاب نسبت های مالی پیش بینی نماید. چنانچه اطلاعات حسابداری توانایی لازم را جهت پیش بینی موضوع داشته باشند، در این صورت می توان الگویی پیشنهاد نمود که با توجه به آن سهامداران و سایر مدعیان در خصوص از بین رفتن کنترل در شرکت و بوجود آمدن بحران کسب و کار در شرکت آگاه نمایند. عدم آگاه در خصوص بحرانی شدن وضع شرکت می تواند زیان های هنگفتی را به هر یک از مدعیان شرکت وارد سازد. با پیش بینی اضمحلال شرکت ها می توان برنامه ریزی لازم را جهت جلوگیری از مرگ حتمی آنها انجام داد (سلیمانی امیری،1381).

چطور این فایل رو دانلود کنم؟

برای دانلود فایل کافیه روی دکمه "خرید و دانلود" کلیک کنید تا صفحه "پیش فاکتور خرید" برای شما باز بشه و توی این صفحه مشخصات خودتون رو با دقت ثبت کنید و روی دکمه "پرداخت آنلاین" کلیک کنید و بعد از اینکه توی صفحه بانک مشخصات کارت بانکی خودتون رو ثبت کردید و پرداخت انجام شد ، صفحه دانلود فایل باز میشه و می تونید فایل مورد نظر رو همراه با فایل هدیه به راحتی دانلود کنید.

با خرید از شما چه هدیه ای دریافت می کنم؟

توی سایت فایل ناب برای هر خریدار یک فایل هدیه در نظر گرفتیم که بلافاصله بعد از اولین خرید ، این فایل رو هم می تونید به راحتی دانلود کنید. لینک دانلود این فایل به همراه لینک دانلود فایل خریداری شده ، بعد از پرداخت به شما نمایش داده میشه. عنوان فایل هدیه "چطور محصولات آموزشی پرفروش بسازیم" هست که قیمتش 29000 تومنه و بصورت رایگان در اختیار شما قرار داده میشه.

آیا فایل رو بلافاصله بعد از خرید تحویل می گیرم؟

بله. بلافاصله بعد از پرداخت آنلاین ، صفحه دانلود فایل برای شما نمایش داده میشه و می تونید اون فایل رو به راحتی دانلود کنید.

هزینه رو پرداخت کردم اما نمی تونم دانلود کنم.

در سایت فایل ناب چند روش پشتیبانی رو برای راحتی شما در نظر گرفتیم تا با سرعت بیشتری به پیام های شما رسیدگی کنیم. برای دریافت سریع فایل می تونید از طریق پشتیبانی آنلاین و یا از طریق شماره 09192682620 در واتساپ با ما در ارتباط باشید و ایمیل و شماره همراهی که در زمان خرید ثبت کردید رو ارسال کنید تا فایل رو برای شما بفرستیم. همچنین می تونید از فرم تماس با ما و یا از طریق تیکت در حساب کاربری خودتون این مشخصات رو برای ما ارسال کنید تا فایل رو به ایمیل شما بفرستیم.

این فایلی که دانلود کردم با توضیحاتی که نوشته بودن فرق داره !

اگه فایل با توضیحات همخوانی نداره کافیه از طریق تیکت این موضوع رو به ما اطلاع بدید. ما فایل رو بررسی میکنیم و یا فایل اصلی رو به ایمیل شما میفرستیم و یا اینکه هزینه ای که پرداخت کردید رو به حسابتون برگشت میزنیم. توضیحات کامل تر در این خصوص رو می تونید توی صفحه "راهنمای خرید و دانلود" مطالعه کنید.

چیکار کنم که موقع خرید و پرداخت آنلاین به مشکل نخورم؟

برای اینکه در زمان پرداخت آنلاین به مشکل برخورد نکنید باید V P N خاموش باشه و از مرورگرهای موزیلا فایرفاکس و کروم استفاده کنید. و ضمنا در صفحه "پیش فاکتور خرید" مشخصات خودتون رو به شکل صحیح وارد کنید. این موضوع رو در نوشتن ایمیل هم در نظر داشته باشید که ایمیلی که فعال هست و بهش دسترسی دارید رو بنویسید. ایمیل صحیح به این شکله filenab.com@gmail.com

نظرت در مورد این محصول چیه؟

محصولات پیشنهادی